Onlinekursen.com är till för dig som är kursledare. 

Här kan du registrera ett gratis annonskonto nu. Onlinekursen.com vänder sig alltså till både dig som jobbar med webbkurser precis som jag, men även till dig som vill hitta en intressant kurs att gå. Kurser för barn och vuxna erbjuder vi på Onlinekurser.com. 

Olika kurser med olika lärare inom måleri, smycketillverkning, digital marknadsföring finns i vårat kursutbud just nu men fler kurser kommer till undan för undan. Målet är för oss på onlinekursen.com att synas i mängden utan att det kostar stora pengar. Eftersom jag själv arbetar som konstnär och bildpedagog och har lång erfarenhet av att lära ut så började jag sedan flera år tillbaka att göra och sälja webbkurser. Detta har jag alltså stor erfarenhet av. I ett mångårigt samarbete med företaget Nice- Cloud  Mer info har vi tillsammans utvecklat företaget Onlinekursen.com. Detta för att dels jag ska bli mer synbar utan att behöva betala enorma summor så som jag gjort sedan ett bra tag bakåt men också för att jag har kunskap om marknadsföring och på så sätt hjälpa andra utan dyr avgift. 

Här lägger du själv in dina uppgifter och du uppdaterar din sida hur ofta du vill. Du kan även välja att mot en årsavgift som inte rullar på automatiskt utan av eget initiativ om att vilja fortsätta hos oss få lägga upp länkar m.m Säljer du Onlinekurser registrera ett gratis annonskonto nu. 

Onlinekursen.com vänder sig alltså till både dig som jobbar med webbkurser precis som mig men även till dig som vill hitta en intressant kurs att gå.

Vill du bli synlig med dina onlinekurser?

På Onlinekursen.com har du möjlighet att synas med dina digitalakurser bland flera andra webbkurser.

 

Om du säljer kurser online så har du förmodligen upptäckt att konkurrensen är hård eftersom det finns stort utbud av webbkurser. Men, på denna plattform så syns du tillsammans med andra som enbart säljer just kurser online för både vuxna och barn.

 

Syftet är att fler ska kunna hitta just ditt unika kursutbud och att du ska slippa marknadsföringen själv.

Du skapar enkelt ditt eget galleri av en eller flera kurser med både foton och egen presentation.

Vi sköter marknadsföringen åt dig.

Det är väldigt enkelt att både skapa och hantera och förändra galleriet på egen hand vilket gör att du enkelt kan uppdatera din sida kontinuerligt.

Du slipper allt arbete med att skapa egen hemsida.

 

Kom igång med ditt galleri i några enkla steg!

 1. Börja med att registrera dig på Konst.se    Registrera dig på Onlinekursen.com 
 2. Vid “Välj webbadress för din sida” i formuläret väljer du den adress som ditt galleri ska ha, t.ex. konst.se/ditt-namn
 3. Logga in på ditt nya konto
 4. Komplettera din presentation med relevant information under Ditt konto (som du finner i menyn under ditt namn, högst upp till höger), välj sedan Presentation.
 5. Ladda nu upp skarpa bilder på dina konstverk och lägg till titel, information och beskrivning. Du laddar upp bilder på verken via Nytt verk som du också hittar i ditt galleri.
 6. Gör ditt galleri mer personligt med en profilbild och en bakgrundsbild som representerar ditt konstnärskap. Du kan även informera dina besökare om aktuella händelser, som en pågående utställning eller ett kommande spännande projekt i rutan “Aktuellt”.
 7. Klart! Nu kan du se ditt galleri på adressen som du har valt.

Dags att utforska webbplatsen, besöka andra konstnärers gallerier och bläddra bland konstverken.

 

Några tips för en bättre sida

 • Skriv en lagom kort presentation, och få med det viktigaste. Dina besökare ska också se dina konstverk, inte bara presentationstexten.
 • Du har möjlighet att lägga upp flera kurser.
 • Välj adressen till ditt galleri med omsorg. Den bör vara kort och vara antingen ditt efternamn, artistnamn, initialer eller något du vill bli förknippad med. Undvik att byta denna adress, så att alla kan hitta tillbaka till din sida om de har sparat länken.
 • Ta tydliga och skarpa bilder för att bäst återge dina konstverk – följ våra rekommendationer.
 • Dela länken till ditt galleri på dina sociala medier och med folk som är intresserade av din konst. Ett effektivt sätt att fånga upp intressenter är att skriva in din Konst.se-länk i din Instagram-bio. Statistik för ditt galleri och dina verk hittar du i menyn under Statistik.